utorak, 10. prosinca 2013.

Njoki s tikvom i svježim sirom

http://www.gastro.hr/Images/im.ashx?Id=24535Muškatnu tikvu pripremite s njokima i svježim kozjim sirom

Sastojci

pakiranje njoka
200g muškatne tikve
5 rotkvica
1 mladi luk
50 g grubo nasjeckanih oraha
150g svježeg kozjeg sira
sol, papar, muškatni oraščić

Priprema

    Tikvu narežite na komade, posložite na lim za pečenje, posipajte sa maslinovim uljem i pecite u pećnici 20 minuta na 150°C.
    Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju.
    Rotkvicu i mladi luk nasjeckajte na kolutiće.
    Njoke pomješajte sa svježim kozjim sirom, začinite sa soli, muškatnim oraščićem i paprom, dodajte rotkvice, mladi luk i pečenu tikvu, lagano promješajte.
    Pri posluživanju njoke posipajte grubo nasjeckanim orasima i poslužite uz zelenu salatu. (gastro.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar